Prijava za člane društvaUstanavljamo mladinsko gledališko skupino

MGSTe privlači čarobni svet gledališča in odrskih luči?
Si želiš okrepiti samozavest, se naučiti premagati tremo pred javnim nastopanjem in se pri tem še zabavati.
Če je odgovor DA, potem si na pravem naslovu.
  

Poslanstvo našega kulturno umetniškega društva je tudi nadaljevanje gledališke tradicije društva kamor spada vzgoja in učenje nove generacije mladih igralcev. Zaradi tega smo se odločili, da ustanovimo

MLADINSKO GLEDALIŠKO SKUPINO

Dobimo se v sredo, 9. februarja 2011, ob 18. uri v domu AMD Orehova vas.

 

Andreja KovačSkupino bo strokovno vodila profesionalna režiserka Andreja Kovač. Andreja je izredno pozitivna oseba, z izrednim posluhom za mlade, neusahljivi vir idej in navdiha.
Režira v profesionalnih gledališčih, kjer je režirala že lepo število odmevnih in uspešnih predstav.

Zelo smo ponosni, da je pripravljena sodelovati z našim društvom. Mladim bo zagotovo všeč nov, svež pristop v gledališkem ustvarjanju.

 

 

 

 

Če te torej mika, da se nam pridružiš nikar ne oklevaj ampak pridi. Potrebujemo vse vrste osebja, ne samo igralce, ampak tudi ljudi, ki bodo delali s tehniko (scena, glasba, razsvetljava), maskerje, šepetalce, itd.

Želimo si razširiti krog ljudi, ki se ukvarjajo s kulturno dejavnostjo, zato te bomo veseli. Skupina se bo najprej dobivala na skupnih vajah, ki bodo nekakšna gledališka delavnica in bo zelo zabavno. Nato pa bo Andreja glede na razpoložljiv krog ljudi izbrala predstavo, ki jo bo skupina naštudirala.

Več informacij lahko dobiš pri vodji gledališke sekcije - Darko, 040 308 462.

Komentarji (0)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih