Prijava za člane društvaRadijska delavnica znancev
Ponedeljek, 18. Januar 2010

18. januarja 2010 ob 18. uri je bila na Radiu Maribor oddaja Radijska delavnica znancev, ki jo je g. Tone Petelinšek posvetil ljubiteljski kulturi in našemu društvu. Prisluhnite zanimivemu posnetku:

 

Napovednik:

Nocojšnja Radijska delavnica znancev bo med 18-to in 19-to v prostorih Kulturno-umetniškega društva Milke Zorec v Hotinji vasi v občini Hoče-Slivnica. Pobližje bomo predstavili delo tega dinamičnega društva in nasploh odnos do ljubiteljske-amaterske kulturne dejavnosti. Poseben gost oddaje bo magister Franci Pivec - podpredsednik Zveze kulturnih društev Slovenije in predsednik mariborske Zveze kulturnih društev; ob njem bodo v delavnici sodelovali še Boris Demšič, svetnik občine Hoče - Slivnica ter domači kulturniki Zorjan Coif, Miran Vodušek, Jože Cvetko, Ivan Bračko, Slavica Helcl in Igor Skodič. Oddajo  pripravlja in vodi Tone Petelinšek.  

Komentarji (1)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih