Prijava za člane društvaAmbasador gostoljubja
Torek, 14. April 2009

Študenti Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor so nas povabili k sodelovanju na prireditvi Ambasador gostoljubja 2008, na kateri izberejo študenta, ki se je v preteklem letu najbolj izkazal.

ambasador

V okviru te prireditve so pripravili Etnološko popotovanje po Mariborskem Pohorju od 19. stoletja do danes. Predstavili so običaje, navade in življenje pohorskih ljudi. Del tega ljudskega izročila je bila tudi pohorska poroka, pri kateri je sodelovala naša folklorna skupina in godci. Študentje so vse skupaj lepo in skrbno pripravili, prijazno so nas sprejeli in resnično smo uživali. Prišlo je veliko pomembnih gostov, ki smo jih pritegnili v ples. Zaplesali smo tudi na svečani podelitvi za Ambasadorja gostoljubja.

Mladost in zagnanost študentov nas je navdušila in za nami je lepa in prijetna izkušnja. Lahko si samo želimo še več takšnih projektov.

Več o dogodku.

Miran Vodušek

Reportaža na Radiu Maribor (vmes je intervju z Miranom)

Komentarji (0)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih