Prijava za člane društvaZaplesali smo na mednarodnem sejmu TIP 2009 v Ljubljani
Ponedeljek, 09. Februar 2009

fotogalerijaSejem Turizem in prosti čas je vsakoletna mednarodna prireditev, ki predstavlja največji turistični dogodek v Sloveniji. Organizator sejma je Turistična zveza Slovenije, pokroviteljletošnjega, ki je v času od 22. do 25. januarja potekal v Ljubljani, je bilo Ministrstvo za gospodarstvo Republike Slovenije. Na njem se je predstavila Slovenija kot turistična regija, predstavljala so se tuja turistična podjetja ter svetovne destinacije, sodelovali so številni ponudniki s področja turizma in idej za preživljanje prostega časa.

Občina Hoče Slivnica je s povabilom društvom spretno zajela dejavnosti, ki se odvijajo v okviru njene lokalne skupnosti. Sejma smo se 24. januarja v skrbni organizaciji podžupana Borisa Demšiča udeležili člani Turističnega društva Pohorje, Turističnega društva Hotinja vas, Društva žena Občine Hoče-Slivnica, ljudski pevci in godci dramske skupine Samotarji ter plesalci in godci Folklorne skupine KUD Milke Zorec Hotinja vas. Skupno in v veselem razpoloženju smo v celodnevni aktivnosti predstavili turistično in kulturno bogastvo naše občine.

Lepo je bilo tudi druženje med nami, saj smo se imeli priložnost bolje spoznati in spletati prijateljske vezi.

S fotografijami smo ujeli nekaj vzdušja s sejma in poti.

Rosana

Komentarji (0)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih