Prijava za člane društvaGledališka delavnica
Ponedeljek, 09. Februar 2009

Za gledališko sekcijo našega društva se je novo leto vzpodbudno začelo, prepričani smo tudi, da se bo uspešno nadaljevalo.

10. januarja tega leta je upravni odbor društva organiziral gledališko delavnico. Vodila jo je režiserka Andreja Kovač.

Delavnice so se udeležili člani gledališke sekcije, ki si že dolgo želijo resnega dela in priprave novih predstav. Delo z Andrejo,  mlado, a že izkušeno in znano poklicno režiserko, je bilo izredno zanimivo. 

Prisotne je znala  sprostiti v zelo kratkem času. Z nastopom v kratkih prizorih z besedami, pa tudi čisto brez njih, smo se veliko naučili. Vsi, mladi in manj mladi člani gledališke sekcije, smo bili takoj navdušeni za resno nadaljnje delo.

Še zlasti pa smo veseli, da se je Andreja kljub svojemu urniku dela na raznih koncih Slovenije, prijazno odzvala naši prošnji, da pripravi predstavo tudi v našem društvu. Andreja je blizu doma, saj je iz Hoč, kamor se ob vikendih vrača z dela na projektih v Ljubljani in drugod.

Takrat bo namenila nekaj časa tudi nam, česar se vsi zelo veselimo.

 Priložene fotografije dokazujejo, da smo se v delavnici zelo zabavali.

Rosana

Komentarji (0)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih